Jude Elias

Account Management | Continuous Improvement | Logistics & Supply Chain

Bis 2008, Hospitality Management, SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Hamburg, Deutschland

Über mich

International Management experience with over 15 years in Hospitality and across 3 continents with focus on customer satisfaction and bottom line profits. Looking to change careers to further grow and get a routine.

Fähigkeiten und Kenntnisse

Marketing
Sales
International Management
Food and Beverage
Restaurants
Events
Hospitality Management
Hotel Management
Food Service
Business Catering
Gastronomie
Hotel
English Language
Hospitality
Restaurant Manager
Tourism
Word
Communication Skills
Team work
Vertrieb
Kundenservice
Kundenbetreuung
Verkauf
Kundenorientierung
Hotellerie
Stewarding
Gästebetreuung
HACCP

Werdegang

Berufserfahrung von Jude Elias

  • Bis heute 8 Jahre, seit Juni 2016

    1. Steward Bordgastronomie

    Deutsche Bahn, DB Fernverkehr AG

  • 1 Jahr und 1 Monat, Dez. 2014 - Dez. 2015

    F&B Manager

    SSP Canada

  • 2 Jahre und 2 Monate, Okt. 2013 - Nov. 2015

    Restaurant Supervisor

    Sky 360 Restaurant

  • 9 Monate, Dez. 2011 - Aug. 2012

    Outlet Manager

    Fairmont Hotels & Resorts

  • 1 Jahr und 2 Monate, Aug. 2010 - Sep. 2011

    Lecturer/Dozent

    Institute of Hotel Management - Shri Shakti

  • 1 Jahr und 2 Monate, Mai 2009 - Juni 2010

    Assistant Manager

    Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

  • 6 Monate, Jan. 2008 - Juni 2008

    Mitarbeiter Room Service

    Hotel Savoy Baur En Ville

  • 1 Jahr und 2 Monate, Juni 2006 - Juli 2007

    Food & Beverage Supervisor

    Taj Group of Hotels

Ausbildung von Jude Elias

  • 1 Jahr, Juli 2007 - Juni 2008

    Hospitality Management

    SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

    Food & Beverage Controls (practical and theory), Economics, Principles of Management, Financial Controls, Project Management

  • 3 Jahre und 1 Monat, Aug. 2003 - Aug. 2006

    Hospitality management studies

    Osmania University

    Principles of Management, Event Management, F&B Controls, Organizational Behaviour, Food & Beverage(practicals and theory), Front Office Management, Kitchen Management, Housekeeping Management, Financial Management

Sprachen

  • Englisch

    Muttersprache

  • Deutsch

    Fließend

  • Hindi

    Fließend

  • Tamil

    Fließend

  • Telugu

    Fließend

  • Urdu

    Fließend

Interessen

Singing
Songwriting
Guitar
Piano
Travel
Reading
Swimming
Musician

21 Mio. XING Mitglieder, von A bis Z