Tobias Kern

ist gesund und munter. 🥦

Angestellt, Head of Production & Purchasing, Swissvax AG

Steinmaur, Schweiz

Fähigkeiten und Kenntnisse

Verkaufstalent
Sales management
Food industry
Restaurant Manager
Banquet Management
Banqueting Services
Sales Promotion
Restaurant
Produktentwicklung
Manager Fleischabteilung
Hotel
Vertrieb
Sales Administration
Food and Beverage
Verkauf
Gastronomie
Strategischer Einkauf
Management
Deutsch
Abteilungsleitung
Führung
Catering
Produktionsleitung
Englische Sprache
innovativ
Hospitality Management
Schlüsselkunden
Customer-Relationship-Management
Verantwortungsbewusstsein
Field Sales
Gästebetreuung
Produktionsplanung und -steuerung
Veranstaltungen
Beschaffung
Produkt

Werdegang

Berufserfahrung von Tobias Kern

  • Bis heute 2 Jahre und 11 Monate, seit Aug. 2021

    Head of Production & Purchasing

    Swissvax AG

  • 1 Jahr und 5 Monate, Apr. 2017 - Aug. 2018

    General Manager

    Emerald Foods Ltd.

  • 1 Jahr, Dez. 2015 - Nov. 2016

    Sales Manager

    Sutherland Gastronomy

  • 3 Jahre und 1 Monat, Aug. 2012 - Aug. 2015

    Meat Department Manager

    Classic Fine Foods Hong Kong

    - Development / Increase of Classic Fine Food’s meat sales in the markets of Hong Kong and Macau. - Sourcing and launching of new innovative products for the Hong Kong and Macau markets. - Planning and organization of events (Gourmet Experience Show), cutting demonstrations, product tastings “Chefs Table” and staff trainings / Marketing activities; oversea supplier visits, newsletters, promotions. - Stock Management

  • 3 Jahre und 11 Monate, Aug. 2008 - Juni 2012

    Sales Manager / Assistant Sales Manager

    Gastro Primo Limited – part of the Bakkavor Group

    - Management & development of Gastro Primo’s key accounts, including restaurants, concept chains, hotels and private clubs. - Product development. - Marketing & advertising; design and updating of the companies marketing materials; website, product list, promotional flyers, Toque N’Wok. - Organization & planning of product presentations, cooking demonstrations & show events (HOFEX). - Strongly involved in the company’s restructuring process in 09/10.

  • 1 Jahr und 7 Monate, Dez. 2006 - Juni 2008

    Restaurants Manager / Banquet Service Manager

    Novotel Citygate Hong Kong

    - Responsible for the day-to-day operation of the hotel’s banquet and food & beverage outlets. - Customer relationship management / Dealing with and resolving customer complaints. - Planning and organization of dinner buffets, seminars and weddings up to 300 people. - Maintain & improve the service in all operational aspects.

Ausbildung von Tobias Kern

  • 2 Jahre und 8 Monate, Feb. 2020 - Sep. 2022

    Management & Leadership SVF

    Schweizerische Vereinigung für Führungsfachleute

    Ich habe die beiden Kurse Management & Leadership SVF (Schweizerische Vereinigung für Führungsausbildung) erfolgreich bestanden.

  • 3 Jahre und 3 Monate, Feb. 2002 - Apr. 2005

    Hotel, Gastronomie, Tourismus

    Schweizerische Hotelfachschule Luzern

Sprachen

  • Deutsch

    Muttersprache

  • Englisch

    Fließend

  • Französisch

    Grundlagen

Interessen

Kochen
Schwimmen
Bereitschaft für internationale Reisen
Freizeit; Reisen
Essen und trinken
Familie
Spazieren / Wandern
Bowling

21 Mio. XING Mitglieder, von A bis Z