Ozgur Ogulturk
Angestellt, Kendı ısım, Hayatoglu
Istanbul, Türkei
Werdegang
Berufserfahrung von Ozgur Ogulturk
Bis heute 7 Jahre und 2 Monate, seit Mai 2017
Kendı ısım
Hayatoglu
9 Monate, Sep. 2016 - Mai 2017
Executıve chef
Kosem resaurant
Gorev yaptığım restaurantta sevk ve ıdareden sorumlu ıdım.Menulerin hazirlanmasi ve sunumu
Menu hazirligi ,presantasyonu,belirlnen menüyü uretime oryante etmek.Personelin eğitimi,sevk ve idaresi, planlamasi ve urun gelistirme
5 Jahre und 1 Monat, Aug. 2008 - Aug. 2013
Chef de Partie
Grand Hyatt istanbul
• Duties - All Banquet events and pool kitchen responsible and a la carte restaurant • Reporting to - supervisor
2 Jahre und 3 Monate, Apr. 2006 - Juni 2008
Chef de Partie
Marriott international atlanta/usa
• Duties - All banquet events a la carte restaurant plan menus and cost control • Reporting to - Keith Schroeder - Executive chef
2 Jahre, Mai 2004 - Apr. 2006
demi chef
Grand Hyatt Istanbl
Ausbildung von Ozgur Ogulturk
1 Jahr und 10 Monate, Sep. 2000 - Juni 2002
Mutfak Yonetimi
Kocaeli Üniversitesi
Mutfak yönetimi ve planlamasi,yemek pişirme teknikleri
Sprachen
Englisch
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