Keshia Hummelt
Bis 2018, Nutrition and Food Science, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn
Bonn, Deutschland
Werdegang
Berufserfahrung von Keshia Hummelt
6 Monate, März 2020 - Aug. 2020
Internship in the quality assurance department - chemical analytics
Nestlé Germany AG, Maggi Werk Singen
- Daily business: physical and chemical determinations - Digitalization of (laboratory) documents by means of Microsoft Excel - Support to the cleaning validation team in terms of hygienic and allergens issues - Preparation of profiles of pathogenic microorganisms related to food companies (incl. detection processes and reaction mechanisms)
1 Monat, März 2020 - März 2020
Internship in the project management department
Luise Händlmaier GmbH in Regensburg
- Updating and visualization of performance numbers and errors by means of Microsoft Excel (Shopfloor Management) - Observation of quality assuring measurements in the filling process of mustard and sauces - Quality control of produced mustard and sauces
Ausbildung von Keshia Hummelt
Bis heute 5 Jahre und 9 Monate, seit Okt. 2018
Food Technology
Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn
Master´s thesis: "Conversion of phenolic compounds in wheat bran sourdough" - June 01, 2021 - August 31, 2021: microbiological part Faculty of Agricultural, Life and Environmental Science - Ag, Food & Nutri Sci Dept (University of Alberta, Edmonton, AB, Kanada) - September 01, 2021 - current: chemical/ analytical part Institut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften (IEL) (Rheinische Friedrich-Wilhelms-University Bonn, Germany)
2 Jahre und 11 Monate, Okt. 2015 - Aug. 2018
Nutrition and Food Science
Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn
Focus: Food Technology Bachelor´s degree thesis: "In vitro Modelle zur Untersuchung der zellulären Transportvorgänge von Polyphenolen" (In vitro models for the examination of cellular transport processes of polyphenols)
Sprachen
Englisch
Fließend
Deutsch
Muttersprache
Französisch
Grundlagen
Spanisch
Gut