Keshia Hummelt

writes the final thesis.

Bis 2018, Nutrition and Food Science, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

Bonn, Deutschland

Fähigkeiten und Kenntnisse

Qualitätsmanagement
Qualitätsprüfung
Teamfähigkeit
Schnelle Auffassungsgabe
Reisebereitschaft
Flexibilität
MS Office
Lebensmittelrecht
Quality Management
Quality Assurance
European Food Law
Flexibility of working hours
Flexibility to travel
International work and living experience

Werdegang

Berufserfahrung von Keshia Hummelt

  • 6 Monate, März 2020 - Aug. 2020

    Internship in the quality assurance department - chemical analytics

    Nestlé Germany AG, Maggi Werk Singen

    - Daily business: physical and chemical determinations - Digitalization of (laboratory) documents by means of Microsoft Excel - Support to the cleaning validation team in terms of hygienic and allergens issues - Preparation of profiles of pathogenic microorganisms related to food companies (incl. detection processes and reaction mechanisms)

  • 1 Monat, März 2020 - März 2020

    Internship in the project management department

    Luise Händlmaier GmbH in Regensburg

    - Updating and visualization of performance numbers and errors by means of Microsoft Excel (Shopfloor Management) - Observation of quality assuring measurements in the filling process of mustard and sauces - Quality control of produced mustard and sauces

Ausbildung von Keshia Hummelt

  • Bis heute 5 Jahre und 9 Monate, seit Okt. 2018

    Food Technology

    Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

    Master´s thesis: "Conversion of phenolic compounds in wheat bran sourdough" - June 01, 2021 - August 31, 2021: microbiological part Faculty of Agricultural, Life and Environmental Science - Ag, Food & Nutri Sci Dept (University of Alberta, Edmonton, AB, Kanada) - September 01, 2021 - current: chemical/ analytical part Institut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften (IEL) (Rheinische Friedrich-Wilhelms-University Bonn, Germany)

  • 2 Jahre und 11 Monate, Okt. 2015 - Aug. 2018

    Nutrition and Food Science

    Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

    Focus: Food Technology Bachelor´s degree thesis: "In vitro Modelle zur Untersuchung der zellulären Transportvorgänge von Polyphenolen" (In vitro models for the examination of cellular transport processes of polyphenols)

Sprachen

  • Englisch

    Fließend

  • Deutsch

    Muttersprache

  • Französisch

    Grundlagen

  • Spanisch

    Gut

Interessen

Kochen/ cooking (international)
Tanzen/ dancing (Paartanz)
Museen/ visiting museums
Conversation Exchange - Lernen mit Muttersprachlern/ mutual teaching of languages
Babysitting

21 Mio. XING Mitglieder, von A bis Z